Verbanddozen zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw bedrijf. Maar ze worden vaak vergeten. Protect Brandbeveiliging is u graag van dienst bij het (jaarlijks) controleren en aanvullen van de verbanddozen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het Oranje Kruis. Uiteraard adviseren we u over de aanpassing of uitbreiding van de inhoud. Een optimale inhoud is immers sterk afhankelijk van de plaats waar u de verbandtrommel in geval van nood gebruikt.

Wanneer u besluit een verbanddoos te kopen, is het aan te raden dat u uzelf goed laat informeren. Protect Brandbeveiliging kan u hierin adviseren. We zijn al jaren een gecertificeerde totaalleverancier op het gebied van preventie. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Bel: 0341 257 626 Offerte opvragen

Vergroot de veiligheid van uw werknemers

Een verbanddoos is verplicht volgens de Arbowet. En dat is begrijpelijk. De aanwezigheid van een goed gevulde verbanddoos kan namelijk een groot verschil maken wanneer er een ongeval plaatsvindt. Vergroot de veiligheid van uw werknemers door te allen tijde de juiste gevulde verbandtrommels binnen handbereik te hebben.

Controle verbanddozen

Naast het leveren van verbanddozen, voeren we jaarlijks controles uit voor de aanwezigheid en inhoud van de dozen.

De juiste verbanddoos voor uw bedrijfssituatie

Welke verbandkoffer u nodig heeft is afhankelijk van uw bedrijf en situatie. Zo heeft een kantoor een andere EHBO-doos nodig dan een transportbedrijf. Protect Brandbeveiliging adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0341 – 257 626 of een mail te sturen naar info@protectbrandbeveiliging.nl.