Als ondernemer doet u er alles aan om de risico’s op ongelukken te verkleinen. Toch kan er altijd onverhoopt een noodsituatie ontstaan. In deze situaties is het belangrijk om te weten wat er gedaan moet worden om iedereen in veiligheid te brengen. Een calamiteitenplan is een leidraad voor de te nemen acties. Zo’n plan is verplicht en wordt getoetst door de brandweer, Arbeidsinspectie of een arbodienst. Maar hoe stelt u er één op en wat moet er precies in staan? Protect Brandbeveiliging kan u daarbij helpen.

Calamiteitenplan
Protect Brandbeveiliging heeft ruime ervaring met het opstellen van calamiteitenplannen, zoals bedrijfsnood-, ontruimings- en aanvalsplannen. Wij maken, in overleg met u, een op maat gemaakt calamiteitenplan wat past bij uw bedrijf en wat goed werkt. Immers elk bedrijf is anders. Uiteraard voldoen alle calamiteitenplannen, die wij maken, aan de wettelijke eisen en plichten.

Wij verzorgen graag dit lastige en specialistische stukje preventie. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de toegevoegde waarde van Protect Brandbeveiliging voor uw bedrijf/organisatie.